Inner Banner
اخبار ورزش و سلامت
امتیاز دهید :

تأثیر ورزش رزمی و ورزش های دیگر در اجتماعی شدن

تأثیر ورزش رزمی و ورزش های دیگر در اجتماعی شدن
تاریخ : ۱۳۹۵/۰۱/۱۹ / تعداد بازدید : 84
راه و روش های مختلفی در زندگی وجود دارد که می توانید فرزندانتان را وارد اجتماع کنید ، آن هم به روش های درست آن ، یا که آن ها را فردی اجتماعی تربیت کنید. اجتماعی شدن در ورزش با توسعه ی جامعه شناسی ورزش ارتباط مستقیم دارند. از سال های بسیار دور تلاش فراوانی شده که مردم را وارد عرصه ورزش کنند ، یکی از پیشایندهای شرکت در ورزش یعنی اینکه چگونه و تحت چه شرایطی شخص به ورزش رو می آورد و دیگری پیامد های شرکت در ورزش می باشد. 
چنین پنداشته می شود که در درس هایی که از شرکت کردن در ورزش می آموزیم به سایر جنبه های اجتماعی انتقال پذیر خواهد بود، همونطور که می دانید ورزش رزمی یک ورزش گروهی می باشد البته خصوصی و یک نفر هم می می تواند باشد در شرایط خاص، ولی در نهایت این ورزش به گروه ختم می شود ، که یکی از خصوصیات خوب این ورزش می باشد ، ورزش های گروهی و نوع آموزش استاد مجرب تاثیر بسیار زیادی  در اجتماعی شدن  فرد خواهد داشت. و همچنین شرکت در تمرینات و مسابقات فرد را برای شرکت موفقیت آمیز در زمینه اجتماعی آماده خواهد ساخت. 
کودکان مهارت های ارتباط و تصمیم گیری را  می توانند با شرکت در کلاس های ورزشی کسب کنند. تربیت بدنی و خانواده ها در قبول مسولیت برای پرورش و القای ارزش های اجتماعی در افراد جامعه خصوصاً دانش آموزان مدارس سهیم می باشند و به عنوان عاملی در جهت تقویت ارزش های اجتماعی و رفتار های مطلوب انسانی موثر می باشند.
تأثیر ورزش رزمی و ورزش های دیگر در شخصیت ما انسان ها شخصیت اجتماعی بیان کننده ی رشد صحیح و طبیعی روانی افراد می باشد . چنانچه تربیت بدنی در یک جامعه مطابق با اصول این علم در نظر باشد ، افراد ورزشکار را از فرد گرایی و خود محوری خارج کند و رشد روحیات طبیعی را در فرد بهبود بخشد که در نتیجه شکوفا شدن این استعداد ، فرد با سایر افراد اجتماع آسانتر ارتباط بر قرار می کند و در کنار آنها زندگی می نماید. شخصیت را روش و شیوه خاص هر فردی در جستجو برای پیدا کردن و تفسیر معنای زندگی تعریف می کنند. بازی و ورزش  پیوند تنگاتنگی با رشد و تکامل شخصیت کودک دارند و آن را به مرحله نضج و آگاهی اجتماعی می رسانند . فعالیت حرکتی عموماً فرصت پر باری برای خود شکوفایی کودک فراهم می آورند . کودک در ضمن پرداختن به بازی تجربه های پیروزی و شکست  را  از سر می گذراند  و این تجربه ها در گسترش تصورات او و پیوند دادن مفاهیم و اهداف و چشم اندازهای وی با واقعیت خویش تأثیر میگذارد و ادراک واقع بینانه و غیر مبالغه آمیز او از حدود و توانایی های جسمش را افزایش می دهد که این خود ، شخصیت اجتماعی او را شکل می دهد و به وی اعتماد به نفس می بخشد و باعث دور شدنش از خصلت هایی چون خود شیفتگی و غرور  می گردد،  بدون آنکه از ارزش او چه در برابر خودش چه در برابر دیگران  چیزی کم شود. در کل برای اینکه جامع ما کاملا بافرهنگ و با اعتماد به نفس و شامل انسان هایی کاملا اجتماعی شود ، باید به ورزش اهمیت بیشتری بدهیم و این قانون ها و آداب و فرهنگ خوب را زیر نطر مربیان مجرب و با فکر و فرهنگ درست آموزش ببینیم. 
 

آموزش دفاع شخصی و فنون رزمی



ارسال نظر
captcha
ارسال نظر
captcha
ارسال نظر