Inner Banner
اخبار ورزش و سلامت
  • خانه
  • نکات مهم هنگام ورزش
  • اخبار ورزش و سلامت
  • چه اندازه ورزش رزمی ، دفاع شخصی و ورزش های دیگر برای سلامت قلب مفید می باشد؟
امتیاز دهید :

چه اندازه ورزش رزمی ، دفاع شخصی و ورزش های دیگر برای سلامت قلب مفید می باشد؟

چه اندازه ورزش رزمی ، دفاع شخصی و ورزش های دیگر برای سلامت قلب مفید می باشد؟
تاریخ : ۱۳۹۴/۱۰/۲۴ / تعداد بازدید : 79
اکثریت مردم می دانند که ورزش برای قلب بسیار خوب می باشد، اما چیزی کاملا مشخص نیست  این است که چه مقدار ورزش برای بهبود سلامت قلب مورد نیاز  ما می باشد.
هدف اصلی  ورزش رزمی ، دفاع شخصی و ورزش های دیگر، حرکت خون در سراسر بدن  برای اکسیژن رسانی است فعالیت های هوازی مانند دویدن، دوچرخه سواری، بالا رفتن از پله و قایقرانی قلب  را برای تامین اکسیژن به ماهیچه ها قویتر خواهد کرد. فعالیت شدید تر و مکرر، بیشتر فایده خواهد داشت. مانند ورزش های رزمی . بر این اساس، برای تقویت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی بسیار خوب می باشد.
بسیاری از مردم تمرینات با وزنه  را به عنوان یک راه برای افزایش قدرت و توان ورزشی محافظت از قلب در نظر می گیرند . در حالی که تمرینات با وزنه دارای تاثیر کمی در ظرفیت هوازی دارد ، ولی می تواند سطح قند خون ، حساسیت به انسولین ، فشار خون و برای جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی  را کنترل کند. و همچنین نشان می دهد که چقدر تمرینات با وزنه ممکن است در سلامت قلب تاثیر بگذارد . دانشمندان طبق تحقیقاتی که انجام دادند به این نتیجه رسیدند که   مردانی که آموزش  وزنه به مدت 30 دقیقه یا بیشتر در هر هفته داشته اند خطر  ابتلا به بیماری عروق کرونر تا 23 درصد  در آنها کاهش یافته است.
و همچنین پرداختن به ورزش یوگا که یک  اتصال ذهن، جسم و روح و روان می باشد . در فرهنگ های غربی ، برخی از پزشکان یوگا فعالیت های کششی و هوازی پویا به روال خود اضافه کرده اند. اما تنها در رابطه به شدت هوازی تمرین با اضافه کردن این عناصر جدید ، یوگا ممکن است مزایای محافظ قلب  را فراهم کند به عبارت دیگر، یک روال یوگا ممکن است قلب را تا زمانی که  در شدت هوازی متوسط تا شدید انجام می شود کمک کند. اما این اثرات آرام بخش در ورزش یوگا به طور منظم  بر سلامت قلب تاثیر میگذارد.  پس از 12 هفته تمرین به طور منظم فشار خون کمتر و احساس آرامش بیشتری به انسان دست می دهد  .  سطح کلسترول پایین می آید  و  قابلیت بدن  افزایش یافته  و خطرات ناشی از بیماری های قلبی کاهش میابد.
سبک زندگی بی حرکت یک عامل خطرناک برای بیماری های قلبی می باشد،  فعال  بودن یا کم تحرک به سادگی بر قلب تاثیر گذار است.  حتی اگر شما ورزش هم کنید ، نشستن برای مدت زمان طولانی می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد . هر  یک ساعت تماشای تلویزیون روزانه از بیماری های قلبی عروقی با 18 درصد افزایش خطر مرگ یک فرد را به دنبال دارد . علاوه بر این، اشخاصی که چهار ساعت یا بیشتر تلویزیون می بینند  80 درصد خطر بالاتر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی داشتند.  دوره های طولانی نشستن به عنوان عامل خطر را برای بیماری قلبی تشخیص داده شده است . پس حتما ورزش را جز اولویت های زندگی خود قرار دهید. تا از هر جهات بهترین را احساس کنید در زندگی... ورزش احساس شادای و جوانی و زیبایی و سلامت را به شما هدیه می دهد.
 


ارسال نظر
captcha
ارسال نظر
captcha
ارسال نظر