Inner Banner
اخبار ورزش و سلامت
امتیاز دهید :

چاقی و فعالیت ورزشی،آرتروز و فعالیت ورزشی

چاقی و فعالیت ورزشی،آرتروز و فعالیت ورزشی
تاریخ : ۱۳۹۴/۰۴/۰۹ / تعداد بازدید : 90
فعالیت بدنی باید شامل تمرینات هوازی با شدت متوسط و حجم زیاد ترجیحا به همراه تمرینات قدرتی(تمرین با وزنه) باشد.
سازو کارهای احتمالی عملکرد فعالیت بدنی
تمرین بدنی هزینه انرژی و تجزیه چربی ها را افزایش می دهد. و بدین ترتیب توده چربی ها را افزایش می دهد و بدین ترتیب توده چربی به دلیل افزایش مصرف کالری جبران نمی شود. فعالیت بدنی عملکرد اندوتلیالی عروق را افزایش داده و با این سازوکار موجب بهبود  عملکرد نغوظ می شود.
تجویز فعالیت بدنی
باید تاکید کرد که کاهش وزن نیازمند تعادل منفی انرژی است اگر هزینه انرژی در طول فعالیت ورزشی با مصرف  بیش از حد غذا جبران شود کاهش وزنی رخ نخواهد داد. بسیاری از بیماران دارای اضافه وزن یا مبتلا  به چاقی نشانه های پرفشاری و یا نشانه هایی مبنی بر  وجود بیماری های قلبی عروقی و ایسکمی را به همراه دارد. به همین دلیل توصیه ها حتما باید به صورت انفرادی و با توجه به وضعیت فرد مشخص گردد. اگر چه تجویز فعالیت بدنی باید از یک خطوط کلی یکسان تبعیت کند. هدف نهایی این است که فرد بیمار حداقل ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی با شدت متوسط به طور روزانه انجام دهد. اگر هدف تمرین کاهش چشمگیر وزن بدن باشد ضرورت دارد که فرد روزانه ۱ ساعت فعالیت بدنی  داشته باشد. تمرین بهتر است به شکل راه رفتن,دویدن بر روی نوارگردان و یا در فضای باز,بر روی دوچرخه کارسنج و دوچرخه سواری در هوای آزاد باشد.
موارد منع فعالیت ورزشی
دلایل منع کلی برای فعالیت ورزشی وجود ندارد ولی تمرین باید بصورت انفرادی  طراحی شود. بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر باید از انجام تمرینات ورزشی شدید و کوتاه مدت اجتناب کنند. بیماران مبتلا به پرفشاری خون 
باید تمرینات قدرتی (با وزنه) را با وزنه های سبک و با سرعت انقباضی کم انجام دهند.
 


ارسال نظر
captcha
ارسال نظر
captcha
ارسال نظر